Tomassen ICT Services BV

Hoevelaken, Gelderland


Bedrijfsinformatie Tomassen ICT Services BV

Tomassen ICT Services BV Sinds 1990 is Tomassen ICT Services BV actief in het adviseren, implementeren, operationeel afleveren en beheren van ICT, Print en document verwerkings- en beheersystemen.

Tomassen biedt u een team van professionals, die u als partner kunt inschakelen voor het optimaliseren van uw ICT infrastructuur en document beheer.
In ons demonstratiecentrum in midden Nederland, te Hoevelaken (bij Amersfoort, provincie Utrecht) en Erembodegem (Belgie) staan de meest actuele digitale grootformaat en multifunctionele printsystemen opgesteld van business partners KIP, Konica Minolta, Hewlett Packard, EPSON en Riso. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan online- en offline Neolt en ES-TE finishing apparatuur voor professionele nabewerking.

Adresgegevens

Tomassen ICT Services BV
Drs. W. van Royenstraat 2
Hoevelaken, Gelderland
033 2580080

2 Vacatures van Tomassen ICT Services BV

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Tomassen ICT Services BV.

 • ICT Service Engineer

  Plaatsingsdatum: 06-09-2019
  Plaats: Hoevelaken

  Als jij zoekt naar een nieuwe uitdaging met persoonlijke vrijheid, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling, stop dan met zoeken! Wij zoeken gedreven ICT Specialisten met Windows Client en Server ICT infrastructuur...

 • Account Manager

  Plaatsingsdatum: 06-09-2019
  Plaats: Hoevelaken

  Ben je op zoek naar een fantastische baan als Account Manager? Wij zoeken gedreven ICT Specialisten met Windows Client en Server ICT infrastructuur ervaring. Jij denkt in kansen en niet in beperkingen en bent...

NijkerkVacaturebank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Nijkerk

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Nijkerk? Op de NijkerkVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

NijkerkVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank