All-round Office Management stage: Secretaresse – Directiesecretaresse

Baan gegevens

 • Bedrijf: Bloomville
 • Plaats: Nijkerk Gld
 • Plaatsingsdatum: Eergisteren
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract, Stage


Algemene omschrijving

Het is maandag ochtend. Je komt binnen op kantoor, je start je computer op en haalt ondertussen een kop thee. Je checkt je mail, controleert of de vergaderzalen, keuken en lobby er netjes uit zien en of er klantenbezoek is die dag waar voorbereidingen voor getroffen moeten worden. Daarna verwerk je de post. Vervolgens heb je een praatje met je stagebegeleider over wat er voor deze dag op je takenlijstje staat. Je gaat daarna gelijk aan de slag met je taken. Als je wilt beginnen snap je de bedoeling van de opdracht toch niet helemaal, omdat je zoiets nog nooit gedaan hebt. Je vraagt aan je stagebegeleider of ze je even wilt helpen. Na de uitleg snap je het en ga je weer lekker aan het werk.

Rond 12:00 lunch je gezellig met je collega’s aan de gezamenlijke lunchtafel. Daarna loop je een rondje met een aantal collega’s en als je terug komt ga je gelijk weer aan de slag. Een paar uur later popt er een herinnering op uit je agenda, je hebt een gesprek met je stagebegeleider.
Je stagebegeleider geeft jou taken waar jij de hele week druk mee bent. Deze taken plan je gelijk in je outlook agenda. Dan zie je dat het al tijd is om het kantoor te verlaten. Je zegt je collega’s gedag en verlaat het kantoor met een tevreden gevoel, je hebt weer iets nieuws geleerd vandaag.

Wat houdt de stage in?
Als een all-round Office Management stagiaire is het belangrijk dat je representatief en klantgericht bent, jij bent (mede) het visitekaartje van Bloomville! Ook is het van belang dat je flexibel bent, je even je werk neer kan leggen om een andere collega uit de nood te helpen of een klant te ontvangen. Aan de andere kant heb je ook een aantal vaste taken in de ochtend, zoals de lobby, keuken en vergaderzalen controleren voor de dag en de post en facturen ontvangen en verwerken voor de financiële administratie. Je taken voor de rest van de dag zijn nooit hetzelfde, elke dag is anders bij Bloomville. Van de telefoon beantwoorden, kantoorartikelen bestellen, lunch voor externe afspraken klaarzetten, verslaglegging van vergaderingen, ondersteunen bij het organiseren van een Bloomville uitje e/o borrel, tot zakenreizen regelen. Alles komt aan bod bij Bloomville!
Je eventuele stageopdrachten kan je hier met gemak uitvoeren.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • In- en uitgaande correspondentie afhandelen (telefonisch, mail, post)
 • Bezoekers ontvangen
 • Post, facturen en declaraties controleren en afhandelen
 • Catering verzorgen voor klanten en zorgen voor een representatieve keuken/koffiebar
 • Bestellen van kantoorartikelen en facilitaire voorraad op peil houden
 • Ondersteunen bij het organiseren van bijeenkomsten e/o Bloomville uitjes
 • Ondersteunen van de Office Manager, de Manager Learning Services en de financiële afdeling bij diverse secretariële en administratieve taken
 • Agendabeheer verzorgen van de Manager Learning Services.
Wij willen je zo goed als mogelijk helpen met het opdoen van praktijkervaring dat voldoet aan de kwalificaties voor school. Het meeste van wat je vanuit school mee krijgt kunnen wij je aanbieden.

Gestelde eisen

 • Representatief, gastvrij en klantgerichtheid
 • Zelfstandig en stressbestendig
 • Georganiseerd en nauwkeurig
 • Communicatief vaardig (zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift)
 • Proactief en flexibel
Werken bij Bloomville betekent een informele en plezierige werkomgeving, waarbij deskundigheid hoog in het vaandel staat. Bloomville geeft haar stagiaires de ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Uren

Aantal uren in overleg.

Meer informatie

Herken je jezelf in dit profiel en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Bloomville biedt voor secretariële stagiaires? Solliciteer dan door middel van onderstaande knop.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de genoemde contactpersoon (rechts).

Informatie over Bloomville

Bloomville ondersteunt haar klanten op het gebied van groei en ontwikkeling van hun medewerkers. Zo heeft Bloomville in de afgelopen tien jaar grote organisaties geholpen bij het inrichten van hun Academy, het optimaliseren van de opleidingsprocessen, het implementeren van een ondersteunend leermanagementsysteem en het ontzorgen van de opleidingsadministratie. De kernwaarden van een Bloomviller zijn: Deskundig, Betrokken, Resultaat- en Servicegericht en Innovatief.

Bloomville
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op NijkerkVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk.
 • Start per direct als fulltime klantadviseur!

  Toegevoegd op 08-02-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Ik hoor je denken, ‘Maar hoe dan?’ Nou, stel je voor; Lotte is een klant van jou, ze vertelt dat ze een grote reis gaat maken en ze wil hiervoor een aparte spaarrekening openen. Om duidelijk in kaart te brengen wat haar wensen zijn en hoe jij haar kan helpen, ga je het gesprek aan. Het is hierin van groot belang dat je de juiste vragen stelt, maar natuurlijk ook dat ze bij jou op haar gemak is.  Jij weet precies hoe je Lotte kan helpen en vertelt haar...

  YoungCapital
 • Cash collector gezocht in Praag!

  Toegevoegd op 21-01-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? In deze administratieve en servicegerichte functie guide en support jij klanten door het betalingssysteem, waarmee zij betalingen ontvangen voor de goederen en/of services die zij aanbieden. Jij helpt ze in een complex proces dat begint met het indienen van een order en eindigt met de uitbetaling. Dit doe je door goed te communiceren met jouw klanten en jouw collega’s op andere locaties. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het volgen van...

  YoungCapital
 • Afstudeerstage met kans op een baan bij YoungCapital!

  Toegevoegd op 19-01-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Wij zijn op zoek naar afstudeerders die minimaal vier dagen per week mee willen werken naast het schrijven van de afstudeeropdracht en die voor minimaal vijf maanden beschikbaar zijn. Bij YoungCapital zetten we alles op alles om de leukste kandidaten te vinden en hen te voorzien van een vette job! Jij houdt van een uitdaging en je pakt alles aan! In return daarvoor krijg jij voldoende ruimte en verantwoordelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat je...

  YoungCapital
 • Communicatief sterk? Word teamassistent bij Coca Cola, Netflix, Nike of Facebook

  Toegevoegd op 11-02-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als team assistent bij een bedrijf als Coca Cola of Nike doe jij er alles aan om jouw team zo goed mogelijk te ondersteunen. Je neemt allerlei administratieve taken op zodat die last bij hen wegvalt, en zij optimaal kunnen werken. Dat betekent concreet dat jij: het eerste aanspreekpunt bent van het team, zowel intern als extern; telefoontjes opneemt en mails beantwoord in naam van het team; de agenda beheert van jouw teamleden; meetings praktisch organiseert en...

  YoungCapital
 • Internationale ervaring opdoen? Word klantenservice medewerker in Bulgarije!

  Toegevoegd op 03-02-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als fulltime klantenservice medewerker ben je hét aanspreekpunt voor Nederlandse klanten. Bij jou staat de klant centraal. Je beantwoordt alle vragen en geeft advies, telefonisch of per mail. Heeft de klant een klacht? Dan sta je hem rustig te woord en blijf je vriendelijk. Maar je lost de klacht natuurlijk ook op. Zo bied je iedere klant de beste service aan. Team en persoonlijke ontwikkeling Je werkt bij een groot bedrijf, maar de sfeer op de werkvloer is...

  YoungCapital

NijkerkVacaturebank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Nijkerk

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Nijkerk? Op de NijkerkVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

NijkerkVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank