Jeugd Hulpverlener - Senior Groepsleider (SPH)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Lekz
 • Plaats: Harderwijk
 • Plaatsingsdatum: 13-03-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Een Jeugd Hulpverlener / Senior Groepsleider (SPH), daar zijn we naar op zoek! Op zoek voor een landelijk werkende organisatie. Staat zeer goed aangeschreven en denkt naast zelf uitvoeren, óók actief mee met landelijke ontwikkelingen. De opdrachtgever is het beste te omschrijven als een landelijk kennis en behandelcentrum voor J-SGLVB jongeren. Betreft een functie tussen de 24-36 uur per week (uren zijn bespreekbaar).

Je hebt als Jeugdhulpverlener de opleiding SPH (social work), HBO-Pedagogiek of vergelijkbaar met plezier en succes doorlopen. Je bent vooral geïnteresseerd in jonge mensen en toe aan een behoorlijke en pittige uitdaging!

Het gaat om behoorlijk tot ernstig gedragsmoeilijke jongeren. Jongeren die de wereld waarin ze leven, soms niet of maar moeilijk begrijpen. Dit onbegrip leidt (soms) tot onaanvaardbaar gedrag. Soms structureel, maar óók kan rust en gemoedelijkheid opeens omslaan en zomaar behoorlijk escaleren. In die zin is het een wankel evenwicht.

Jouw rol is deze jongeren structuur te bieden. Grenzen duidelijk te maken, Maar wat er ook gebeurt, je probeert – óók als jij grenzen stelt – naast ze te blijven staan. Ze te begrijpen en vooral te doorgronden waarom ze zo (agressief en moeilijk) reageren. Bekende termen zijn b.v. hechtingsstoornis, PDD-NOS, negatief zelfbeeld, persoonlijkheidsstoornis en/of impulsief handelen om maar een indruk te geven.

De jongeren, worden individueel en dus op maat begeleidt. Je wordt daarin als team ondersteunt door een behandelaar. Jij krijgt daarbij intensieve coaching en er zijn teambesprekingen. Op deze manier probeert de organisatie je in staat te stellen om veiligheid en vertrouwen aan de jongeren te kunnen bieden. Gewerkt wordt vanuit de behandelmethodes Triple C en CGW. Je vast bekend!

Maar er is meer! We vragen een behoorlijke ervaring en senioriteit voro de functie als Senior Groepsleider. Waarom? Omdat je niet alleen werkzaam bent als Jeugd Hulpverlener. Je probeert naast het bovenstaande, óók je collega’s te ondersteunen. Door ze te motiveren, uitleg te geven en/of door ze te coachen. Daarom noemt de organisatie deze functie Senior Groepsleider. In die zin probeer je een voorbeeldfunctie te zijn voor het team waarin je werkt. Samen werken aan een goed ontwikkelklimaat.

Gestelde eisen

 • Je hebt een diploma HBO SPH (social work) / HBO Pedagogiek of vergelijkbare diploma(‘s) in bezit;
 • Je hebt meerjarige ervaring in een vergelijkbare setting;
 • Ervaring met Triple C en/of CGW is heel welkom.
Competenties:
 • Je bent geduldig;
 • Je bent weerbaar, maar ook sensitief en zelfbewust;
 • Jij kunt anderen motiveren;
 • Verder ben je goed in coachen.


Arbeidsvoorwaarden
 • Salariëring vindt plaats in FWG 45, voor uitstekende kandidaten, is er een toeslag denkbaar;
 • Een geweldige/pittige baan als Jeugd Hulpverlener / Senior Groepsleider tussen de 24-36 uur;
 • Doorgroeimogelijkheden, maar ook alle ruimte voor persoonlijke groei (in de zin van opleiding/e-learning).
Waarom via LEKZ?
LEkker werKen in de Zorg. Geen uitzendbureau, maar een werving en selectiebureau voor vaste banen in de zorg. LEKZ staat voor een persoonlijke aanpak. Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past. Die persoonlijke interesse, maakt LEKZ tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn!

Solliciteren:
Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen?
 • Stap 1: Aarzel niet en solliciteer dan snel.
Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie -> 06 – 22 80 22 03 (bellen) / peter@lekz.nl
Of solliciteer via Whatsapp -> 06 – 23 42 53 44 (dit telefoonnummer kan je niet bellen).
 • Stap 2: Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
 • Stap 3: Binnen twee werkdagen ontvang je dan ook een reactie per mail of telefoon;
en KLAAR… de stap naar een succesvol nieuw avontuur is gezet!

Uren

Informatie over Lekz

Zorgen voor anderen is prachtig. Niet makkelijk, maar bijna altijd zinvol. Onze missie is iedereen te interesseren voor het werken in de zorg. En als je die keuze hebt gemaakt, er ook voor te zorgen dat je op lange termijn plezier blijft houden in het werken in de zorgsector. Onze bedrijfsnaam onderstreept deze intentie. LEKZ staat immers......
Lees meer over Lekz

Lekz
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op NijkerkVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk.
 • Mondhygiënist(e)

  Toegevoegd op 08-03-2018 door TMI

  Vacature Mondhygiënist(e) in ErmeloVoor een jong en vooruitstrevende organisatie van tandartsengroepspraktijken in heel Nederland zijn wij op zoek naar een mondhygiënist(e). Dan bieden wij jou nu die mogelijkheid binnen een praktijk in Ermelo. Heb je interesse? Reageer dan vandaag nog voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Jouw profiel Jij hebt een opleiding afgerond tot mondhygiënist en hebt...

  TMI
 • Manager HuisartsenService

  Toegevoegd op 02-02-2018 door MedWay People

  MedWay komt graag in contact met enthousiaste kandidaten voor de functie Manager HuisartsenService. De HuisartsenService is een platform voor alle huisartsen in Nederland, waar we diensten aanbieden en projecten uitvoeren, om de huisarts te helpen met het verbeteren van zijn praktijk. De HuisartsenService brengt 1x per kwartaal een magazine uit. De manager wordt verantwoordelijk voor het door ontwikkelen en organiseren van de HuisartsenService. Taken en verantwoordelijkheden: •...

  MedWay People
 • Mondhygiënist

  Toegevoegd op 03-03-2018 door TMI

  Vacature Mondhygiënist in HarderwijkErvaren en enthousiaste mondhygiënist gezocht voor een tandartspraktijk in Harderwijk. Het betreft een parttime functie voor drie dagen per week, de dagen zijn in overleg. Heb je interesse in deze functie? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!De praktijkDe praktijk valt onder een overkoepelende organisatie waarin alle tandheelkundige specialismen samen zijn gebracht. Je komt te werken in een...

  TMI
 • Babysitten? Doe oppaswerk in heel Nederland!

  Toegevoegd op 04-03-2018 door YoungCapital

  Functieomschrijving Ben jij een verantwoordelijke, enthousiaste multitasker? En houd je van kinderen? Word dan nu babysitter! Via onze pool van oppaswerk kun jij op oproepbasis werken bij jou in de buurt. Ben jij in voor een avondje bankhangen terwijl de kids in bed liggen? Of vind je het juist heerlijk om samen een kleurplaat te maken? Dan is dit de functie voor jou! Wat gebeurt er als je solliciteert? Dan word je opgenomen in onze kandidatenpool. Dat wil zeggen dat je bij...

  YoungCapital

NijkerkVacaturebank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Nijkerk

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Nijkerk? Op de NijkerkVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

NijkerkVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank