Werkvoorbereider/cad operator

Baan gegevens

 • Bedrijf: Ratio Survey
 • Plaats: Nijkerk Gld
 • Plaatsingsdatum: 10-05-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wij zoeken een (jonge) enthousiaste medewerker (m/v) voor het inrichten en bijhouden van onze Ratio viewer. Dit betekent, dat je in teamverband het meetsysteem ontwikkelt, plaatst en de software inricht en beheert, zodat de klant realtime van gegevens wordt voorzien.

Je gaat meewerken in de monitoring van de projecten in het systeem, waarin onze klanten direct inzichtelijk hebben wat voor het project van belang is. Daarnaast zal je een aantal administratieve taken uitvoeren, zoals het invoeren van nieuwe klanten en het aanmaken en versturen van accountgegevens.

Gestelde eisen

Arbeidsvoorwaarden
Voor je werkzaamheden wordt je beloond met een salaris tussen €2000,- en €3500,-, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Verder bieden wij een prettige werkomgeving en diverse opleidingsmogelijkheden. De bedoeling is dat je mee gaat groeien met ons bedrijf en jezelf ontwikkeld door middel van beroepsspecifieke scholing.

Functie-eisen
Voor deze functie is het handig als je goed kan werken met de computer. Daarnaast kun je goed omgaan met klanten en heb je een dienstverlenende houding. Verder kun je, zo nodig, enige technische aanpassingen doen om de problemen op te lossen.

 1. kennis van cad, excel
 2. zelfstandig voorbereiden meetwerkzaamheden
 3. controle op werktekeningen
 4. verwerken ingewonnen meetdata
 5. verwerken raportages

Wij nodigen schoolverlaters met een mbo-diploma van harte uit om te reageren.

Uren

40 uur per week

Salaris

€2000,- tot €3500,-, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

Meer informatie

Wil jij met ons meegroeien en ontwikkelen?
Neem dan contact op met de genoemde contactpersoon.
Solliciteren op deze vacature kan door middel van onderstaande sollicitatiebutton. Graag ontvangen wij bijgevoegd bij jouw sollicitatie jouw CV en motivatiebrief.

Informatie over Ratio Survey

Ratio Survey is een toonaangevend monitoringsbureau. Wij meten met sensoren en presenteren de gegevens in onze eigen Ratio viewer en Ratio app. We groeien hard en het eind is nog niet in zicht. Wij zijn een jong bureau, maar met een schat aan ervaring. Onze medewerkers zijn minimaal tien jaar werkzaam in de wereld van het meten. Ons......
Lees meer over Ratio Survey

Ratio Survey
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op NijkerkVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk.
 • Content Manager/webmaster (FT)

  Vandaag geplaatst door Aheco African Food & Cosmetics

  Als content manager/webmaster werk je samen met de verkoopafdeling. U bent verantwoordelijk voor: Onze website op inhoudelijk niveau beheren Nieuwe websites maken en uitvoeren van emailcampagnes Schrijven en redigeren (web) teksten Adviseren over de optimalisering van de website Het ontwerpen en monitoren van onze Corporate Identity Managing Social media activiteiten en nieuws Het voeren van overleg met interne en externe belanghebbenden over de inhoud van...

  Aheco African Food & Cosmetics
 • Software Engineer

  Toegevoegd op 26-04-2019 door YER Nederland B.V.

  Als Software Engineer ben je het brein achter onze innovatieve camera- en monitortechnologie. Jij ontwerpt, programmeert, implementeert, test en onderhoudt embedded software voor seriefabricage. Maar jij bedenkt ook softwarematige oplossingen voor de meest geavanceerde systemen die in de meest extreme omstandigheden moeten blijven werken. Samen met collega’s. Hoe snel de ontwikkelingen in wetgeving en klanteisen ook zijn, jij weet ze moeiteloos te volgen. Oftewel, als Software Engineer:...

  YER Nederland B.V.

NijkerkVacaturebank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Nijkerk

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Nijkerk? Op de NijkerkVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

NijkerkVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank