Sedatie praktijk specialist (ref. P)

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Jansdal
 • Plaats: Harderwijk
 • Plaatsingsdatum: 06-06-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als sedatie praktijk specialist werk je zelfstandig en ben je deskundig op het gebied van de PSA. Je beoordeelt de fysieke conditie van de patiënt, classificeert de patiënt en sluit informed consent. Je bent eindverantwoordelijk voor de PSA, bewaakt de vitale functies en bent in staat in acute situaties te handelen. Ook ben je verantwoordelijk voor ontslag en nazorg. Bij ASA 3 en 4 patiënten is een anesthesioloog laagdrempelig bereikbaar voor consult. Binnen ons ziekenhuis werken we momenteel als sedatie praktijk specialist voornamelijk voor de specialismen MDL en long. Ook bij de crista- en sternumpunctie’s worden we regelmatig ingezet. Voor de toekomst zijn we continu aan het kijken of de verschillende specialismen zijn uit te breiden.

Hoeveel uur kom je bij ons werken?
Het aantal uren is in overleg, met een minimum van 18 uur tot maximaal 36 uur. Hiervan werk je 9 uur per week als anesthesiemedewerker op het OK complex.

Flexibiliteit is heel belangrijk binnen ons ziekenhuis, zo ook binnen de functieafdeling, radiologie en de operatieafdeling. Wij werken daarom niet met vaste dagen. Met enige regelmaat vinden ingrepen, vergaderingen en bijeenkomsten buiten de reguliere werktijden plaats (dit kan tot 21.00 uur zijn). Tevens kun je zowel doordeweeks als ook in het weekend bereikbaarheidsdiensten hebben. Dit betekent dat je binnen 15 minuten na de telefonische oproep op de afdeling aanwezig moet zijn.

Waar kom je te werken?
St Jansdal opent in het najaar van 2019 een afdeling Kort Verblijf in Lelystad om nog meer zorg dichtbij huis te bieden. We zoeken zorgprofessionals die energie krijgen van het meebouwen aan de gecombineerde afdeling Dagopname/Kort Verblijf Lelystad en die het leuk vinden om op beide locaties Harderwijk/Lelystad te werken. We bieden afwisselend werk waarbij je zowel
parttime als fulltime kunt werken.

Als sedatie praktijk specialist ben je werkzaam binnen verschillende afdelingen waaronder de functieafdeling, radiologie en de (poli)klinische operatieafdeling.

Continu verbeteren zit in de cultuur van het St Jansdal. Hiervoor lopen op dit moment diverse kleine en grote projecten om hier invulling aan te geven. Onlangs hebben we een groot procesinnovatie- en automatiseringstraject afgerond en hebben nu een nieuw EPD (EPIC). Werken in deze dynamische omgeving vraagt veel van onze toekomstige medewerkers; je vindt het dan ook een uitdaging om in een dergelijke dynamische omgeving actief jouw steentje bij te dragen.

Gestelde eisen

Welke arbeidsvoorwaarden kun je verwachten?
Ziekenhuis St Jansdal wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Daarnaast bieden wij een prima salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Salariëring is conform CAO ziekenhuizen. De functie van sedatie praktijk specialist valt in FWG 55 en wordt uitbetaald in FWG 60, minimaal € 3.072,- en maximaal € 4.466,- (FWG 3.0). Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast kennen wij een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.Je krijgt als sedatie praktijk specialist een jaarcontract met - bij ongewijzigde organisatorische omstandigheden - uitzicht op verlenging of omzetting van het contract naar onbepaalde tijd.

Wij verwachten dat je je in je dagelijks werk en gedrag laat leiden door de waarden zoals die door het St Jansdal zijn verwoord in de Notitie identiteit.

Wat breng je mee?
Je beschikt over een afgeronde opleiding tot anesthesiemedewerker (CZO erkend) en een afgeronde opleiding tot sedatiekundige. Daarnaast ben je minimaal 2 jaar gediplomeerd.

In deze functie is het belangrijk dat je tactvol en integer handelt. Patiënten kunnen ongerust, bang of verdrietig zijn. Het is aan jou om hen op te vangen, gerust te stellen en te informeren over wat hen te wachten staat. Door je persoonlijkheid en je professionele werkhouding weet je het vertrouwen te winnen van onze patiënten. Daar waar nodig kom je op voor de belangen van onze patiënten. Dit alles vraagt veel van je inlevingsvermogen, je communicatieve vaardigheden en het nemen van initiatieven en verantwoordelijkheden. Je kunt zowel goed in een team als zelfstandig werken. Het werk en de situaties vragen een grote mate van stressbestendigheid. Daarnaast ben je flexibel, positief ingesteld en enthousiast.

Uren

Het aantal uren is in overleg, met een minimum van 18 uur tot maximaal 36 uur. Hiervan werk je 9 uur per week als anesthesiemedewerker op het OK complex.

Salaris

Salariëring is conform CAO ziekenhuizen. De functie van sedatie praktijk specialist valt in FWG 55 en wordt uitbetaald in FWG 60, minimaal € 3.072,- en maximaal € 4.466,- (FWG 3.0). Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Vera Verkleij, teamleider anesthesie, via telefoonnummer 0341-46 3940.

Informatie over onze sollicitatieprocedure vind je hier.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Hoe kun je solliciteren?
Je kunt via onderstaande sollicitatieknop solliciteren. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan: Vera Verkleij.

Een persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest kunnen deel uitmaken van de procedure, evenals het navragen van recente referenties.

Belangrijk om te weten:

 • je kunt solliciteren tot 1 juli 2019;
 • graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief in PDF voorzien van de inhoud van het document, je eigen naam en de vacaturenaam (bijvoorbeeld CV Rineke Middelkoop.pdf);
 • interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
 • de vacature zal na sluiting niet meer zichtbaar zijn op onze website, bewaar de vacature door deze (en niet de link) naar je zelf te mailen.
Wanneer kun je een reactie verwachten?
De vacature staat zonder verdere tijdsplanning op de website. Zodra je gesolliciteerd hebt, ontvang je binnen twee weken een reactie van ons.

Informatie over St. Jansdal

Ziekenhuis St Jansdal te Harderwijk is een algemeen ziekenhuis dat zich richt op de inwoners in het verzorgingsgebied van de regio Noordwest Veluwe en Oostelijk Flevoland. Zorgen voor elkaar staat bij ons voorop! Mensen werken graag bij ons omdat ons ziekenhuis laagdrempelig is en een zeer informele sfeer kent. St Jansdal is gelegen nabij het......
Lees meer over St. Jansdal

St. Jansdal
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op NijkerkVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk.
 • SEH-arts – Losse diensten in Harderwijk

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature SEH-arts – Losse diensten regio Harderwijk Bent u als geregistreerd SEH-arts af en toe of met meer regelmaat beschikbaar en spreekt het u aan om binnen verschillende ziekenhuizen te werken? Dan zijn wij op zoek naar u! TMI heeft binnen diverse ziekenhuizen door het hele land losse diensten op de Spoedeisende Hulp. Flexibel werken via de SEH-Artsenpoule Indien u via de SEH-Artsenpoule werkt, heeft u niet alleen de regie over de hoeveelheid diensten die u draait, maar ook over de...

  TMI
 • ANIOS Psychiatrie verslavingszorg Ermelo

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature ANIOS Psychiatrie verslavingszorg regio Ermelo Heb jij als basisarts affiniteit met de psychiatrie en zou jij je graag inzetten om cliënten met verslavingsproblemen te helpen hun leven weer zo goed mogelijk op orde te krijgen? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je beschikbaar! Het betreft een fulltime functie bij een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg, waar jij je als arts zal gaan inzetten om mensen met (ernstige) psychische problemen te behandelen,...

  TMI
 • ANIOS gehandicaptenzorg (tijdelijk-vast) Ermelo

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature ANIOS gehandicaptenzorg (tijdelijk-vast) omgeving Ermelo Voor een gehandicaptenzorgorganisatie in de omgeving van Tiel zijn wij op zoek naar een basisarts.  Je komt te werken in een team met zeer ervaren artsen, die jou natuurlijk graag verder helpen in het mooie werkveld gehandicaptenzorg. De functie is in principe beschikbaar voor minimaal een jaar en er zijn mogelijkheden op in opleiding te gaan tot AVG arts. Ben jij voor een korte periode beschikbaar en/of heb jij een andere...

  TMI
 • KNF-laborant – Harderwijk – min. 16 uur p/w

  Toegevoegd op 12-06-2019 door TMI

  Vacature KNF-laborant in Harderwijk Voor een ziekenhuis in Harderwijk zijn wij op zoek naar een KNF-laborant voor minimaal 16 uur per week. De duur van de opdracht is drie maanden met optie tot verlenging. Je komt te werken via TMI op basis van detachering, waarbij wij jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden. Ook is het mogelijk om in dienst te treden bij het ziekenhuis. Functieomschrijving Als KNF-laborant ben jij verantwoordelijk voor het verrichten van diverse onderzoeken met behulp...

  TMI
 • Anesthesiemedewerker in Harderwijk (40 uur p/w)

  Toegevoegd op 12-06-2019 door TMI

  Vacature Anesthesiemedewerker in Harderwijk Voor een ziekenhuis in Harderwijk zijn wij op zoek naar een anesthesiemedewerker voor 40 uur per week. De duur van de opdracht is tot eind september 2019. Je komt te werken op basis van detachering, dat betekent dat we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden. Functieomschrijving Als anesthesiemedewerker kom je te werken binnen een ziekenhuis die jaarlijks circa 9000 chirurgische ingrepen uitvoert in alle specialismen. In deze functie verleen je...

  TMI

NijkerkVacaturebank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Nijkerk

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Nijkerk? Op de NijkerkVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

NijkerkVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank