Hartfunctielaborant

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Jansdal
 • Plaats: Harderwijk
 • Plaatsingsdatum: 13-08-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen bij ons?
Als hartfunctielaborant in ons ziekenhuis werk je zelfstandig alle voorkomende hartfunctie onderzoeken uit met behulp van hoog ontwikkelde elektronische apparatuur. Je interpreteert zelfstandig deze onderzoeken en rapporteert over jouw bevindingen richting cardiologen. Je hebt daarbij een onderscheidende persoonlijke en vooral zeer patiëntgerichte aanpak. Als hartfunctielaborant heb je nauw contact met specialisten zowel over diagnostiek als assisterend.
Gezien de ontwikkelingen binnen de afdeling zal de nadruk komen te liggen op de hartfunctieonderzoeken zoals:

 • CAG;
 • echo onderzoeken;
 • ergometrie;
 • holter;
 • pacemakertechniek.
Je zorgt als hartfunctielaborant voor een adequate en up to date digitale verslaglegging in Epic (ons EPD). Natuurlijk zie je erop toe dat de uitvoering van werkzaamheden voldoet aan de gestelde eisen ten aanzien van kwaliteit, kwantiteit en patiënttevredenheid. In jouw rol vergeet je uiteraard niet om toezicht te houden op het goed gebruiken en onderhouden van apparatuur, instrumentaria en materialen. Tot slot lever je als hartfunctielaborant een actieve bijdrage aan het vertalen van de ontwikkelingen binnen dit dynamische vakgebied naar onze organisatie en dienstverlening.

Hoeveel uur kom je bij ons werken?
De functie van hartfunctielaborant wordt voor 36 uur per week ingevuld, verdeeld over 4 werkdagen (9-urige werkdag). Mocht je minder uren willen werken dan is dit zeker bespreekbaar. Flexibiliteit is heel belangrijk binnen ons ziekenhuis, zo ook voor deze functie.

Waar kom je te werken?
De secties hartfunctie, KNF, longfunctie en het vaatlaboratorium vormen gezamenlijk de functieafdeling. Dit vormt samen met radiologie het hart van de diagnostiek. Wij zijn een ondersteunde afdeling voor de specialisten. Hier werken op dit moment 25 medewerkers en de afdeling is groeiende naar zo'n 40 tot 45 medewerkers door de uitbreiding op onze nieuwe werklocatie Lelystad Ziekenhuis St Jansdal is toonaangevend op het gebied van kennis en innovatie. Wij zijn ambitieus, innovatief- en een patiëntgericht ziekenhuis. Wij hebben de ambitie om een hoog presterende organisatie te zijn.

Vanuit je vakgebied als hartfunctie laborant werk je nauw samen met de vakgroep Cardiologie. Deze bestaat op dit moment uit 5 cardiologen waar nog 4 cardiologen bij komen voor Lelystad.

Continu verbeteren zit in onze cultuur. Om hier invulling aan te geven, lopen op dit moment diverse kleine en grote projecten, waaronder een omvangrijke verbouwing van ons operatiecomplex en onze kliniek. Daarnaast zijn wij een digitaal ziekenhuis en hebben wij onlangs een nieuw EPD (EPIC) in gebruik genomen. Hiervoor hebben wij een prestigieuze onderscheiding ontvangen. Ons ziekenhuis sluit zich hiermee aan bij een selecte groep van zes ziekenhuizen in Nederland die de één na hoogste fase van IT-volwassenheid heeft bereikt.

Werken in deze dynamische omgeving vraagt veel van onze toekomstige medewerkers; je vindt het dan ook een uitdaging om in een dergelijke dynamische omgeving actief jouw steentje bij te dragen.

Ziekenhuis St Jansdal is gelegen nabij het centrum van Harderwijk en Lelystad en is op beide locaties uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
In deze functie zal je op beide locaties werkzaam zijn, waarbij naar verwachting de meeste aanwezigheid in Lelystad gevraagd zal worden.

Gestelde eisen

Welke arbeidsvoorwaarden kun je verwachten?
Ziekenhuis St Jansdal wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Daarnaast bieden wij een prima salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je krijgt als hartfunctielaborant een jaarcontract met - bij goed functioneren en ongewijzigde (organisatorische) omstandigheden - uitzicht op verlenging of omzetting van het contract naar onbepaalde tijd.

Het salaris van een hartfunctielaborant is conform CAO Ziekenhuizen. Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast kennen wij een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 %.

Binnen ons ziekenhuis kun je jezelf op professioneel gebied continu blijven ontwikkelen. Zo bieden wij verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan.

Wij verwachten dat je de waarden zoals die door het St Jansdal zijn verwoord in de Notitie identiteit respecteert.

Wat breng je mee om succesvol te zijn?
Om voor de leuke en dynamische functie van hartfunctielaborant in aanmerking te komen, beschik je over:

één of meerdere specialisaties van de opleiding tot hartfunctielaborant LOI; retrograde erkenning;
een bachelor Medische Hulpverlening (BMH) met afstudeerrichting cardiodiagnostiek.
Binnen ons team passen hartfunctielaboranten die graag zelfstandig werken, flexibel in hun doen en laten zijn, een positieve instelling hebben en bovenal enthousiast en bevlogen zijn. Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en werk je graag samen met het team aan het realiseren van de afdelingsdoelstellingen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en patiënttevredenheid.

Uren

De functie van hartfunctielaborant wordt voor 36 uur per week ingevuld, verdeeld over 4 werkdagen (9-urige werkdag). Mocht je minder uren willen werken dan is dit zeker bespreekbaar. Flexibiliteit is heel belangrijk binnen ons ziekenhuis, zo ook voor deze

Salaris

Het salaris van een hartfunctielaborant is conform CAO Ziekenhuizen. Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast kennen wij een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 %.

Meer informatie

Je kunt via onderstaande sollicitatieknop solliciteren. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan: Willeke Brands.

Het uitvragen van referenties maakt deel uit van de procedure.

Belangrijk om te weten:

 • je kunt solliciteren zolang de vacature open staat;
 • er kunnen omstandigheden ontstaan waardoor wij de vacature eerder kunnen sluiten, wacht niet met solliciteren maar reageer direct;
 • graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief in PDF voorzien van de inhoud van het document, je eigen naam en de vacaturenaam (bijvoorbeeld CV Jolanda Janssen hartfunctielaborant.pdf);
 • interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
 • de vacature zal na sluiting niet meer zichtbaar zijn op onze website, bewaar de vacature door deze (en niet de link) naar je zelf te mailen;
 • indien je op een eerder moment bij ons hebt gesolliciteerd, dan heb je inloggegevens ontvangen voor een account op werkenbijstjansdal.nl. Wij verzoeken je om via dit account te solliciteren op deze vacature. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, klik dan hier om een nieuw wachtwoord op te vragen.

Informatie over St. Jansdal

Ziekenhuis St Jansdal te Harderwijk is een algemeen ziekenhuis dat zich richt op de inwoners in het verzorgingsgebied van de regio Noordwest Veluwe en Oostelijk Flevoland. Zorgen voor elkaar staat bij ons voorop! Mensen werken graag bij ons omdat ons ziekenhuis laagdrempelig is en een zeer informele sfeer kent. St Jansdal is gelegen nabij het......
Lees meer over St. Jansdal

St. Jansdal
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op NijkerkVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk.
 • Medisch assistent interne / MDL

  Toegevoegd op 15-08-2019 door St. Jansdal

  Wat ga je doen bij ons? Onze medisch assistenten zijn een echte spin in het web van de afdeling en zijn regisseur van de diverse spreekuren. Je kunt ingezet worden op 2 verschillende balies. Af en toe kan het voorkomen dat je op een avondpoli ingezet wordt. Werken voor 2 verschillende balies betekent dat het druk, zeer hectisch en complex kan zijn. Je hebt als echte spin in het web een sterk coördinerende rol. Het treffen van voorbereidingen voor een goed verloop van de diverse...

  St. Jansdal
 • Laborant

  Toegevoegd op 15-08-2019 door St. Jansdal

  Wat ga je doen bij ons? Je verzorgt de bloedafname in de polikliniek (het afnamelaboratorium) in de kliniek en op de locatie Harderwijk. Je kunt ook ingezet worden op de locaties Dronten en Lelystad. In het afnamelaboratorium sta je patiënten te woord en verricht je administratieve handelingen aan de balie. Je voert analyses uit op het gebied van urineonderzoek. Verder rapporteer je betrouwbare en toetsbare resultaten binnen de gestelde tijden. Hoeveel uur kom je bij ons werken?...

  St. Jansdal
 • Arts voor Crisisdiensten in Achterhoek (vanaf 8 uur per week)

  Toegevoegd op 15-08-2019 door TMI

  Vacature Arts voor Crisisdiensten in omgeving AchterhoekVoor een zorginstelling in de omgeving van Achterhoek zijn wij op zoek naar een arts voor de crisisdiensten. De functie is voor minimaal acht uur per week. Je komt te werken op basis van detachering, wat betekent dat wij jou aantrekkelijke voorwaarden bieden!FunctieomschrijvingIn deze functie verleen jij acute psychiatrische hulp in crisissituaties. Je werkt nauw samen met andere collega SPV’ers, psychiaters en verpleegkundigen aan...

  TMI
 • Start als Voorlichter griepcampagne voor landelijk schakelpunt

  Toegevoegd op 14-08-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Onze opdrachtgever is VZVZ, de vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie. Zij beheren het landelijk schakelpunt en faciliteren hiermee uitwisseling van medische gegevens tussen bijvoorbeeld huisarts, apotheek en medische specialisten. Dit kan enkel met toestemming van een patiënt. Om mensen te infomeren over het geven van toestemming en de uitwisseling van medische gegevens, zijn zij actief bezig met voorlichten van patiënten. Hiervoor werkt...

  YoungCapital
 • Waarnemend Dermatoloog

  Toegevoegd op 13-08-2019 door St. Jansdal

  Wat gaat u doen bij ons? Patiënten worden in Harderwijk, Lelystad en op de buitenpoliklinieken Dronten en Nijkerk gezien. Van de collega wordt een actieve participatie verwacht op zowel de bestaande als de nog te openen locatie(s). De vakgroep oefent de praktijk uit in vrije vestiging en maakt deel uit van de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf St Jansdal U.A.. Hoeveel uur komt u bij ons werken? Er is per direct behoefte aan een waarnemend dermatoloog voor 3...

  St. Jansdal

NijkerkVacaturebank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Nijkerk

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Nijkerk? Op de NijkerkVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

NijkerkVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank