Verpleegkundige kort verblijf en dagopname Harderwijk

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Jansdal
 • Plaats: Harderwijk
 • Plaatsingsdatum: 06-09-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen bij ons?
Het werk van een verpleegkundige op de afdeling kort verblijf en dagopname vraagt een brede kennis en ontwikkeling op het gebied van snijdende specialismen. Vanuit jouw klinische blik en vermogen om klinisch te redeneren ben je in staat om tijdig interventies toe te passen die de diverse situaties van jou vragen. Kenmerkend binnen ons ziekenhuis is dat onze verpleegkundigen werken met patiëntentoewijzing waardoor zij tijdens hun dienst verantwoordelijk zijn voor de zorg van de aan hen toegewezen patiënten. Voor deze patiënten zijn zij de regiehouder van het zorgproces en de coördinator van de zorg die onze patiënten nodig hebben.

Hoeveel uur kom je bij ons werken?
De functie van verpleegkundige kort verblijf en dagopname wordt voor 24-32 uur per week ingevuld. Je kunt ingezet worden voor alle diensten (zowel dag-, avond-, nachtdiensten).

Waar kom je te werken?
De afdeling kort verblijf en dagopname vormen een cluster, beide units hebben een kernteam en een flexibele schil welke in beide teams ingezet kunnen worden. We zijn op zoek naar een kandidaat voor de afdeling kort verblijf of dagopname die wordt ingezet in de flexibele schil waardoor het voor kan komen dat je ook op de andere afdeling binnen het cluster wordt ingezet. Kenmerkend van de afdeling is de hoge turnover waardoor het een uitdaging is om in korte tijd de patiënt hoge kwaliteit van zorg te geven én te zorgen voor een hoge patiënttevredenheid. Hiervoor is vakkennis nodig en het vermogen om snel een goed patiëntcontact op te bouwen.

Binnen de kort verblijf afdeling en de dagopname in Harderwijk liggen patiënten van de verschillende specialismen:

 • Anesthesie
 • Cardiologie
 • Chirurgie
 • Dermatologie
 • Gynaecologie
 • Interne
 • KNO/kaakchirurgie
 • Longgeneeskunde
 • Maag/darm/lever
 • Neuro(chirurgie)
 • Oncologie
 • Oogheelkunde
 • Orthopedie
 • Plastische chirurgie
 • Urologie
We zijn een enthousiast team wat patiëntvriendelijkheid en kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft staan. We staan voor elkaar klaar; er is aandacht voor elkaar en en de flexibiliteit is hoog binnen het team. We houden ervan om met een goede dosis humor ons werk te doen. Daarnaast is er een goede samenwerking met de medisch specialsiten. Herken jij je hierin? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Gestelde eisen

Welke arbeidsvoorwaarden kun je verwachten?
Ziekenhuis St Jansdal wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Daarnaast bieden wij een prima salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een jaarcontract met - bij ongewijzigde (organisatorische) omstandigheden - uitzicht op verlenging of omzetting van het contract naar onbepaalde tijd.

Het salaris van een verpleegkundige bedraagt minimaal € 2.144,- en maximaal € 3.072,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur), conform functiegroep 45 (FWG 3.0). Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast kennen wij een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 %.

Wij verwachten dat je de waarden zoals die door het St Jansdal zijn verwoord in de Notitie identiteit respecteert.

Wat breng je mee om succesvol te zijn?
Je hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundige en je bent BIG geregistreerd. Daarnaast heb je minimaal 1jaar werkervaring.

Wij zoeken collega verpleegkundigen die enthousiast en positief kritisch zijn. Je reflecteert goed op je eigen handelen en je staat altijd voor de beste zorg in. Het spreekt verder voor zich dat je je flexibel opstelt. Ook ben je prima in staat om snel en gemakkelijk contacten te leggen met diverse patiënten en functionarissen.

Uren

De functie van verpleegkundige kort verblijf en dagopname wordt voor 24-32 uur per week ingevuld. Je kunt ingezet worden voor alle diensten (zowel dag-, avond-, nachtdiensten).

Salaris

Het salaris van een verpleegkundige bedraagt minimaal € 2.144,- en maximaal € 3.072,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur), conform functiegroep 45 (FWG 3.0).

Meer informatie

Je kunt via onderstaande sollicitatieknop solliciteren. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan: Corrie Bloemhof.

Het navragen van recente referenties maakt deel uit van de procedure.

Belangrijk om te weten:

 • je kunt solliciteren tot en met 27 september 2019;
 • er kunnen omstandigheden ontstaan waardoor wij de vacature eerder zullen sluiten, wacht daarom niet met solliciteren maar reageer direct;
 • graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief in PDF voorzien van de inhoud van het document, je eigen naam en de vacaturenaam (bijvoorbeeld CV Rineke Middelkoop kort verblijf.pdf);
 • interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
 • de vacature zal na sluiting niet meer zichtbaar zijn op onze website, bewaar de vacature door deze (en niet de link) naar je zelf te mailen.

Informatie over St. Jansdal

Ziekenhuis St Jansdal te Harderwijk is een algemeen ziekenhuis dat zich richt op de inwoners in het verzorgingsgebied van de regio Noordwest Veluwe en Oostelijk Flevoland. Zorgen voor elkaar staat bij ons voorop! Mensen werken graag bij ons omdat ons ziekenhuis laagdrempelig is en een zeer informele sfeer kent. St Jansdal is gelegen nabij het......
Lees meer over St. Jansdal

St. Jansdal
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op NijkerkVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk.
 • Arts voor Crisisdiensten in Achterhoek (vanaf 8 uur per week)

  Toegevoegd op 12-09-2019 door TMI

  Vacature Arts voor Crisisdiensten in omgeving AchterhoekVoor een zorginstelling in de omgeving van Achterhoek zijn wij op zoek naar een arts voor de crisisdiensten. De functie is voor minimaal acht uur per week. Je komt te werken op basis van detachering, wat betekent dat wij jou aantrekkelijke voorwaarden bieden!FunctieomschrijvingIn deze functie verleen jij acute psychiatrische hulp in crisissituaties. Je werkt nauw samen met andere collega SPV’ers, psychiaters en verpleegkundigen aan...

  TMI
 • Centraal documentbeheerder

  Toegevoegd op 06-09-2019 door St. Jansdal

  In deze functie ben je samen met een collega de spin in het web met betrekking tot het documentbeheer binnen ons ziekenhuis. Je structureert en optimaliseert samen met afdelingen de aanwezige protocollen en documenten. Hierbij zijn de zorgverleners verantwoordelijk voor de inhoud en ben je als centraal documentbeheerder verantwoordelijk voor alles daaromheen. Zo zorg je voor eenduidige titels, juiste formats en lay-out, goede vindbaarheid van documenten en voorkom je doublures etc. Het...

  St. Jansdal
 • Zaalarts / ANIOS Longgeneeskunde

  Toegevoegd op 05-09-2019 door TMI

  Vacature Zaalarts / ANIOS LonggeneeskundeVoor een zorginstelling in het midden van het land zoeken wij een Zaalarts / ANIOS Longgeneeskunde voor een fulltime positie (36 uur). Het betreft een functie voor de duur van een jaar.Over de functieAls zaalarts ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten, familie en verpleging en verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg van opgenomen patiënten. In overleg met de specialisten zet je diagnostiek in en kom je tot een behandelplan. Je zet je in voor...

  TMI
 • SEH-arts – Losse diensten in Harderwijk

  Toegevoegd op 05-09-2019 door TMI

  Vacature SEH-arts – Losse diensten regio HarderwijkBent u als geregistreerd SEH-arts af en toe of met meer regelmaat beschikbaar en spreekt het u aan om binnen verschillende ziekenhuizen te werken? Dan zijn wij op zoek naar u! TMI heeft binnen diverse ziekenhuizen door het hele land losse diensten op de Spoedeisende Hulp.Flexibel werken via de SEH-ArtsenpouleIndien u via de SEH-Artsenpoule werkt, heeft u niet alleen de regie over de hoeveelheid diensten die u draait, maar ook over de...

  TMI
 • ANIOS Psychiatrie verslavingszorg Ermelo

  Toegevoegd op 05-09-2019 door TMI

  Vacature ANIOS Psychiatrie verslavingszorg regio ErmeloHeb jij als basisarts affiniteit met de psychiatrie en zou jij je graag inzetten om cliënten met verslavingsproblemen te helpen hun leven weer zo goed mogelijk op orde te krijgen? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je beschikbaar! Het betreft een fulltime functie bij een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg, waar jij je als arts zal gaan inzetten om mensen met (ernstige) psychische problemen te behandelen,...

  TMI

NijkerkVacaturebank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Nijkerk

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Nijkerk? Op de NijkerkVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

NijkerkVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank