Projectcoördinator Installatiewerk in Nijkerk

Baan gegevens

 • Bedrijf: FYGI
 • Plaats: Nijkerk
 • Plaatsingsdatum: 13-01-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter t/m 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als projectcoördinator installatiewerk is geen dag hetzelfde. Iedere klant is anders, elke keuken heeft zijn eigen verhaal. En dat verhaal maak jij compleet door mee te denken met je klant en complete technische tekeningen op te leveren. Met jouw kennis en expertise weet jij de klant optimaal te adviseren op het gebied van installatiewerk. Jij voorziet de klant van de juiste informatie met een correcte tekening en offerte voor elke soort keuken.

Dit ga je doen

Jij zorgt ervoor dat elke keuken past in de ruimte van elke klant. Dat doe je door op locatie klanten optimaal te adviseren op het gebied van installatiewerk.

 • Je adviseert klanten op het gebied van installatiewerk
 • Je maakt correcte technische tekeningen van diverse keukens
 • Je maakt detailleerde offertes op maat

Je standplaats is Nijkerk.

Over werken bij Eigenhuis Groep

Eigenhuis Groep is een snelgroeiende organisatie in de Nederlandse keukenbranche. Het bedrijf bestaat ruim 20 jaar en heeft inmiddels meer dan 150 medewerkers, waar jij straks ook bij mag horen! Je komt terecht in een team van bevlogen mensen met gevoel voor gastvrijheid.

Met zeven vestigingen en een centraal gelegen logistiek centrum in Nijkerk worden klanten in heel Nederland bediend. Binnen de Eigenhuis Groep wordt bewust gewerkt met een heldere en platte organisatiestructuur. Hierdoor is iedereen bij het gehele traject betrokken lopen alle deeltrajecten soepel in elkaar over.

Gestelde eisen

Jij hebt passie voor (of al ervaring met) installatietechniek en keukens. Dat moet ook wel, want dat is de basis van je werkzaamheden. Je werkt netjes en gestructureerd.

Dit zijn kwaliteiten die jij meeneemt:

 • Je hebt technisch inzicht
 • Je hebt bij voorkeur een bouwtechnische opleiding
 • Je hebt ervaring met het maken van technische tekeningen
 • Je hebt affiniteit met de keukenbranche en installatietechniek
 • Je werkt oplossingsgericht en je hebt organisatorisch vermogen

Uren

Salaris

Salaris in overleg

Informatie over FYGI

Omdat de wereld van werk aan het veranderen is. En de wereld van recruitment ook.FYGI verbindt werkgevers met professionele recruiters die op regionaal en landelijk niveau verbonden willen werken. Om samen zoveel mogelijk professionals nieuwe kansen te bieden. Persoonlijk en vertrouwd. Voor zoveel mogelijk perfecte matches.Daar wordt iedereen gelukkig van!

FYGI
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op NijkerkVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk.
 • Snel apps leren ontwikkelen? Start je IT-carrière als Low Code developer

  Toegevoegd op 14-01-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Dit traineeship gaat op 30 maart 2020 weer van start voor de regio Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg. Niet mogelijk om dan te starten of niet jouw regio? Check onze andere traineeships! Wat doe je eigenlijk als Low-code developer?Als low-code developer werk je met een Low Code platform (Mendix of OutSystems), waar je aan de hand van voorgeprogrammeerde blokken een applicatie of website gaat bouwen. Hierin kun je al je analytische en...

  YoungCapital
 • Process & PLC Programmeur

  Toegevoegd op 13-01-2020 door Gibas Automation

  Wij zijn op zoek naar een process & PLC programmeur! Jouw rolEen zeer gemotiveerd team met meer dan 30 collega’s draagt zorg voor het succes van Gibas Automation. Ter versterking van dit team zoeken wij een process & PLC programmeur. Het programmeren en inregelen van speciaalmachines, PLC's en veiligheids PLC's behoort tot de kerntaken. De uitvoering van de werkzaamheden vindt plaats in nauwe samenwerking met de constructeurs en project engineers. In deze functie maak je,...

  Werkzoeken.nl
 • Robot Programmeur

  Toegevoegd op 13-01-2020 door Gibas Automation

  Wij zijn op zoek naar een robot programmeur! Jouw rolEen zeer gemotiveerd team met meer dan 30 collega’s draagt zorg voor het succes van Gibas Automation. Om dit team verder uit te breiden en te ondersteunen zoeken wij gemotiveerde collega's die met hun kennis in het programmeren van robotica willen bijdragen aan de verdere groei. Je bent verantwoordelijk voor het programmeren van robots, voert inbedrijfstellingen uit, geeft opleiding en je verleent service bij klanten. Daarbij kom...

  Werkzoeken.nl
 • Ben jij technisch aangelegd en wil je opgeleid worden binnen de dakbedekking?

  Toegevoegd op 13-01-2020 door Regiodienst Amsterdam

  Als leerling ga jij aan de slag binnen de dakbedekking, en dan met name binnen de dakisolatie. Je zult door ervaren krachten worden opgeleid. Van jou wordt wel gevraagd dat je gemotiveerd bent, ze zoeken een echte aanpakker. 

  Werkzoeken.nl
 • Marketing en communicatiemedewerker

  Toegevoegd op 13-01-2020 door FlevoDirect

  Wij hoeven jou als marketing en communicatiemedewerker natuurlijk niet uit te leggen hoe belangrijk het is om je product goed op de markt te zetten. Met jouw vlotte manier van communicatie, je kennis van diverse Social Media kanalen en je passie voor B 2 B marketing draag jij hier graag aan bij!Als marketing en communicatiemedewerker ga jij de communicatie verzorgen rondom diverse voeding gerelateerde merken en labels. Binnen het team krijg je de verantwoordelijkheid voor een van de...

  Werkzoeken.nl

NijkerkVacaturebank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Nijkerk

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Nijkerk? Op de NijkerkVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

NijkerkVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank