Medewerker advies en ontwikkeling

Baan gegevens

 • Bedrijf: Trisolis
 • Plaats: Nijkerk Gld
 • Plaatsingsdatum: 15-10-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Trisolis is een club enthousiaste professionals die ondernemerschap verbindt aan maatschappelijke trends. Samen met onze klanten zoeken we voortdurend naar vernieuwing en onze werkwijze slaat aan. Ben jij degene die ons team komt versterken?

‘Wat wij doen’
Bij Trisolis draait alles om innovatie en verandering. Trisolis verbindt ideeën en plannen aan maatschappelijke thema’s en overheidsbeleid. Het beeld dat daaruit ontstaat zetten we samen met onze klanten en partners om in (markt-)concepten en realistische projecten. Voor de financiering van projecten maken we onder andere gebruik van subsidies en wij blijven bij de projecten betrokken van begin tot eind. Meestal werken wij in opdracht van klanten, maar soms voeren we ook eigen projecten uit. Onze speerpunten zijn energietransitie, technische innovatie, waaronder industrie 4.0, circulaire econome en arbeidsmarkt.

‘Wat drijft ons’
Wij willen meerwaarde bieden aan onze klanten en verbinden dat aan strategische en maatschappelijke doelen. Wij zoeken evenwicht. Tussen privaat en publiek, tussen groot en klein, tussen individu en organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat dat we elkaar nodig hebben. Dat je meer bereikt als je er samen de schouders onder zet. We willen het totaal blijven zien, maar zoeken daarin de menselijke maat.

‘Wat doet een medewerker bij Trisolis B.V.’
Een medewerker van Trisolis luistert in de eerste plaats naar de klant. Hij of zij is een sparring partner die op niveau mee kan praten over wat de klant beweegt en wat de klant van plan is. Vervolgens werkt hij of zij ideeën uit tot haalbare projecten, stelt business cases op en zoekt financieringsmogelijkheden. Vaak zijn dat subsidieregelingen. Je blijft bij het project betrokken tot het helemaal is afgerond, inclusief de financiële verantwoording.
Naarmate je meer ervaring hebt werk je zelfstandiger en ben je verantwoordelijk voor (de ontwikkeling van) je eigen klantenportefeuille.

Gestelde eisen

‘Wat moet je kunnen’
Er is geen opleiding voor ons werk, maar je moet wel wat kunnen. Wat je moet kunnen leer je in de praktijk en door interne en externe kennisoverdracht. Voorwaarde is wel dat je analytisch kunt denken op academisch niveau. Enig technisch inzicht is handig maar niet noodzakelijk. Wij zijn een lerende organisatie. Medewerkers van Trisolis leren voortdurend bij en dragen wat geleerd is over, aan elkaar en aan klanten. Wij zoeken collega’s op verschillende niveaus:

Junior/Trainee

Kom je als junior bij ons werken dat zul je in de eerste periode vooral projectplannen uitwerken, business cases opstellen en subsidieaanvragen schrijven. Zoek je naar financieringsmogelijkheden bij een gegeven vraag. Dat doe je in teamverband waarbij de collega’s je helpen bij het vertalen van bedrijfsactiviteiten en ideeën in praktische (subsidie)projecten. In deze periode verdiep je je in wet- en regelgeving, sociaal- en economisch overheidsbeleid en methodieken om projectplannen en businesscases uit te werken. Wij hechten veel waarde aan direct contact tussen mensen. Dat inspireert en schept vertrouwen. Om die reden zul je vrijwel vanaf het begin klanten bezoeken. De eerste periode samen met een collega.

Al wat meer ervaring?
Heb je al wat ervaring dan bieden wij je de mogelijkheid om in toenemende mate een zelfstandige relatie met opdrachtgevers op te bouwen en onderhouden. Je ontwikkelt adviesvaardigheden, herkent verbanden en bent creatief in het vinden van antwoorden op uiteenlopende vraagstukken, eigenschappen die nodig zijn om meerwaarde van Trisolis op de klant over te brengen.

Senior
Wij gaan ervan uit dat je op je best bent, als je doet wat je leuk en interessant vindt. Als je beschikt over de basis vaardigheden die hiervoor zijn omschreven krijg je binnen Trisolis de ruimte en de mogelijkheid om je eigen klanten portefeuille op te bouwen en je te specialiseren, bij voorbeeld in een bedrijfstak of een onderwerp.

‘Wat wij je bieden’
Allereerst bieden wij een betrokken en inspirerende werkomgeving met een innovatieve opdrachtenportefeuille. Daarbij zijn wij een lerende organisatie waarbinnen je volop mogelijkheden hebt om je eigen kunnen door interne opleiding en aanvullende externe opleidingen al snel merkbaar te vergroten.

Wij bieden een marktconform salaris. Medewerkers met een vast dienstverband delen in de winst.

Uren

40 uur per week

Salaris

Wij bieden een marktconform salaris. Medewerkers met een vast dienstverband delen in de winst.

Meer informatie

We hebben veel opdrachten en zien ook veel mogelijkheden om onze dienstverlening uit te breiden. Daarom zoeken wij op korte termijn naar uitbreiding. In ieder geval hebben we op dit moment plaats voor 2 nieuwe medewerkers.


Informatie over Trisolis

Wij van Trisolis geloven dat door luisteren, een open dialoog en samenwerking bij individuen en organisaties hun innovatief en creatief vermogen het beste tot bloei komt. Om tot nieuwe oplossingen te komen voor sociale, economische en maatschappelijke uitdagingen. Wat wij bieden is in de eerste plaats een gedegen kennis en ervaring op het......
Lees meer over Trisolis

Trisolis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op NijkerkVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Nijkerk.
 • Functioneel Beheerder

  Gisteren geplaatst door BvB Groep

  Werk op jouw manier als AFAS - Functioneel Beheerder Als AFAS – functioneel beheerder ben jij de baas over je eigen agenda. Wij vertellen jou welke klanten er zijn en welke werkzaamheden. Hoe je dat verder regelt, dat is aan jou en je collega’s. Jij bent de expert als het gaat om het dagelijkse gebruiken van AFAS Profit door onze klanten. In jouw werkzaamheden neem je de klant echt mee het proces in en zorg je ervoor dat de klant volledig voldoet aan de wet- en...

  BvB Groep
 • Salarisadviseur

  Toegevoegd op 12-11-2019 door Alfa Accountants en Adviseurs

  Ben jij een besluitvaardig en daadkrachtig persoon en zoek jij graag de samenwerking met collega’s? Wil jij je adviesvaardigheden inzetten om onze klanten optimaal van dienst te zijn? Ben je op zoek naar een plek waar je jezelf verder kan ontwikkelen? Dan is een nieuwe uitdaging dichterbij dan je denkt! Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als salarisadviseur betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie met een persoonlijke,...

  Alfa Accountants en Adviseurs
 • Fulltime junior CDD-analist bij een Nederlandse of internationale bank

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Wat ga je doen? Als junior CDD-analist ga je aan de slag bij een grote, bekende bank. Daar beperk jij risico’s die financiële schade kunnen veroorzaken. Zo zorg je ervoor dat fraudeurs, terroristen en witwassers op tijd gesignaleerd worden en zo geen schade kunnen aanrichten.Hoe doe ik dat? Jij bent de detective die speurt naar verdachte informatie. Je analyseert gegevens van klanten, toetst de informatie aan de wet- en regelgeving, en trekt...

  YoungCapital
 • Start als fulltime Financieel Adviseur

  Toegevoegd op 03-12-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? In ons traineeship start je direct fulltime bij een toonaangevende bank of verzekeraar. Als fulltime Financieel Adviseur in ons Financial Services traineeship ben je verzekerd van een mooie opdracht en gave trainingen om je persoonlijke skills verder te ontwikkelen. Hier en daar wat thuisstudie erbij en het 1,5 jaar is voorbij gevlogen! Je gaat advies geven aan klanten over bijvoorbeeld verzekeringen, pensioenen, dagelijkse bankzaken of schade. Klinkt goed! Maar hoe...

  YoungCapital
 • Vrijwilligerswerk als financieel-expert

  Toegevoegd op 11-11-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Goed financieel advies is helaas niet voor iedereen weggelegd. Mensen hebben de Nederlandse taal bijvoorbeeld nog niet helemaal onder de knie, schamen zich voor hun situatie of kunnen ’t simpelweg niet betalen. But that’s where you come in.Via NLvoorelkaar kun je makkelijk en snel als vrijwilliger aan de slag bij verschillende pro bono-organisaties. Sluit bijvoorbeeld eens een uurtje aan als financieel-expert bij het sociaal spreekuur in jouw buurthuis. Of...

  YoungCapital

NijkerkVacaturebank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Nijkerk

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Nijkerk? Op de NijkerkVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

NijkerkVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank